Over ons

Over ons

Voor JurLights is het belangrijk dat de partijen met wie we samenwerken, ons begrijpen. Babs en Franck geloven sinds het begin van de samenwerking in onze filosofie en zijn ons daarin continu blijven steunen. Die concessieloze klik werkt voor ons heel goed en sterkt ons in de ambitie om next level te presteren. Wat ze doen, doen ze gedegen en goed. Dat vertrouwen is onmisbaar.
Jurjen Hesseling, CEO Jurlights BV
Naast het vakmanschap dat wordt getoond vind ik ook de persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid van Babs en Franck ontzettend prettig. Ze zijn altijd op zoek naar hoe het beter, efficiënter, effectiever of goedkoper kan. Ze begrijpen hoe onze vereniging in elkaar zit en zijn snel, geduldig en nauwkeurig. Het valt gewoon op!
Gert-Jan de Rooij, Penningmeester MHC Alliance

Wij werken sinds 2014 naar volle tevredenheid met Breder. Babs maakt als financial controller 100% deel uit van ons team en helpt ons om scherp te blijven en gefundeerde keuzes te maken. Daarnaast is ze zeer kundig en georganiseerd, kan meedenken op strategisch niveau maar is tegelijkertijd bereid om de handen uit de mouwen te steken en tegen strakke deadlines aan te werken. En dat is heel belangrijk in een dynamische omgeving als SnappCar, waarbij financieringsrondes en uitbreiding in andere Europese landen aan de orde van de dag zijn, iedereen mee aan de bak moet én alles écht tot in de puntjes moet kloppen.

Erik Rutten, CFO SnappCar

Breder specialiseert zich al 20 jaar in de financiële administratie van met name start-ups en starters. We hebben hart voor ons vak en zetten ons dag in dag uit in voor de financiële groei van onze klanten. Het belangrijkst: jij bepaalt zelf waar je onze hulp bij kunt gebruiken.

Babs Renee

Toen ik nog in loondienst werkte bij de gemeente Alkmaar en de Beroepsorganisatie Nederlandse Belastingadviseurs, klopten verschillende ondernemers al aan met het verzoek of ik hen kon helpen bij de financiële rompslomp binnen hun bedrijf. Nadat ik dit een tijdje naast mijn baan heb gedaan, besloot ik vanaf 2006 al mijn tijd te steken in mijn eigen bedrijf Breder. Sindsdien heb ik al vele bedrijven verder geholpen en heb ik kleine bedrijven zien opbloeien tot gevestigde ondernemingen die groot genoeg waren om eigen financieel personeel aan te nemen. Dankzij de jarenlange ervaring die ik op het financieel administratieve vlak heb opgedaan, ben ik cijfermatig sterk geworden en ben ik accuraat en betrouwbaar voor al mijn klanten. Ik ben altijd bereid om een stapje extra te zetten wanneer dat nodig is. In mijn vrije tijd sport ik graag, zoek ik de zon of sneeuw op en geniet ik van mijn gezin.

Franck Dellenbag

Na het afronden van mijn bedrijfseconomische opleiding begon een lange en interessante periode waarin ik ervaring heb opgedaan als zelfstandig ondernemer en als interim manager in Finance, Logistiek, Retail en Wholesale. Inmiddels zijn we dertig jaar verder en kan ik mezelf bestempelen als een breed georiënteerde en geïnteresseerde allrounder. Ik vind het mooi om dagelijks betrokken te zijn bij de ondernemingen van onze klanten en ben als adviseur/consultant altijd op zoek naar procesoptimalisatie. Ik ben een enthousiast sporter en liefhebber van lekker eten, producerend en consumerend. Daarnaast ben ik actief in het verenigingsleven en neem deel aan verschillende besturen.